Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със шофьорската седалка на 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със шофьорската седалка на 164

Колата е 93г. с обикновените седалки(не са ел.)Проблема е че лоста, който е за повдигане и сваляне на седалката не иска да задържа!Като седна ми потъва надолу а като сляза се вдига сама на горе!Явно е заминал някакъв палец който контрира положението което задаваш!Свалих седалката и видях че леко се е поразчекнала(самите релси са леко разтворени).Питам как се отваря самата ръчка за повдигане и сваляне защото не виждам как ще стане.Седи като капсолована за седалката.Питам за да не хвана да я тегля и да изпочупа всичко.Ако някой е правил подобно нещо да сподели!
    Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
    Fiat Ulysse 2.1 TDI
    Fiat Punto 1.6 16V HSD

Имам 2 свалени седалки, но не знам кога ще мога да ги видя как и какво е механизма точно.

Като прочетох темата отначало помислих че съм се объркал... при мен досега на 2 164-ки вдигането беше големия зор... еле па ако аз съм в/у седалката....
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

И салон имаше, дай да се разберем да го пазарим
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Оправих я!Оказа се че се сваля целия механизъм.Самата планка която се връзва за седалката беше счупена на две и просто я заварих.Остана проблема че не ми слиза напълно до долу защото не изпилих заварките и явно опира в тях някъде.Ако някой има за продан цялата машинка на шофьорската седалка,понеже са лява и дясна да каже.Иска ми се да си взема сздрава че тази може пак да даде фира!
        Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
        Fiat Ulysse 2.1 TDI
        Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Working...
        X